Pakelo Lubricants уметници во производство на масла!!!

Ферари, Ламборџини, Масерати, БМВ, Мерцедес се само дел од брендовите кои го користат Пакело.

ferrari-sipanje

Зашто Пакело?

- Пакело е премиум производ, достапен на Македонскиот пазар. Не се складира, се произведува по нарачка во една и единствена фабрика лоцирана кај Верона Италија, со еднаков премиум квалитет за сите држави подеднакво.

- Се произведува строго од најквалитетни НЕРЕЦИКЛИРАНИ базни масла. Таа практика најодговорно се спроведува и се декларира на секое пакување поединечно.

- Секое пакување од 1 литар па нагоре е лимено и заштитено, невозможно да се фалсификува и тоа е гаранција плус за врвниот кавалитет на Пакело производите.

kolazzzzzzzzz

 

Зашто Пакело е тоа што е?  Легендарен Италијански бренд за масла.

- Затоа што, почетоците на Пакело датираат во далечната 1930 година и зад нив стои огромно искуство,

- Затоа што, Пакело е пред се фамилијарен бизнис, развиен со многу трпение и љубов.

familija

- Затоа што целта на Пакело е производство на најквалитетни производи, затоа и ден денес постои само една локација за производство на Пакело маслата и  каде што квалитетот е далеку пред квантитетот.

- Затоа што и официјално Пакело ја поседува најсовремената лабораторија за испитување на квалитетот на постоечките како и за развивање на нови современи производи.

labpakelo

На следниот линк можете да ја посетите  www.pakelo.it и да се запознаете  подетално со Пакело.

Запознај се подобро со еден од најлегендарните Италијански брендови.

 

 

AF Corse

MainTop-a with its default styling.