Автосервисот КАН се наоѓа во Влае.

KAN 1KAN 4

Погледнете на мапата за точна локација.

 kan mapa

 

 Во автосервис КАН можете да извршите бесплатна промена на маслото на вашиот автомобил со Пакело. 

Сервисот нуди и најсовремена дијагностика, автоелектрика, механичарски работи, аларми, репарација на авто стакла, централни брави, клима фолии и др. услуги.

KAN 2KAN 4

 

 

 kan kontakt

 

 

 

 УНИПАРТС ДС Скопје / 075 280 577 / FACEBOOK : Pakelo Makedonija

Пронајди ги сам најсоодветните Пакело производи за твоето возило.

Кликни на сликата и започни!!!

 ПРОНАЈДИ ГО САМ ТВОЕТО

Најнов каталог на

производи за автомобили

slika od KATALOG AVTOMOBILI 05-15.1-page-001
Погледнете го најновиот каталог за патнички автомобили.

Масла за мотори, кочници, автоматски и мануелни менувачи, разладни течности, хидраулични и др.

Видео за нашата компанија

 

 image

 

Светскиот лидер во производство на течност за ладење Германскиот GLYSANTIN - официјален партнер на PAKELO

 500px-Glysantin.svg

Pakelo маслата се официјален партнер на Ferrari racing тимот - AF corse

 ferrari-quad-e1397814146147