Контакт

Адреса:
Качанички пат бб
Индустриска Зона Визбегово
Скопје
1000
Македонија
телефон: +389 2 2600 232
Факс: +389 2 2601 466
Број на мобилен телефон: +389 75 280 577
Информации: Нашата компанија одсекогаш вложува напор во подобрување на комуникацијата со потрошувачите. Во овој дел можете да поставите прашања до нашите експерти. Се што ве интересира околу нашата палета на производи и услуги.
Имате проблем, пишете, ќе се обидеме заедно да го решиме.