• Пакело и Германскиот гигант BASF минатата година потпишаа договор за техничка соработка (co-branding), за промоција на брендот GLYSANTIN.
    • V8 depliant 3nte GLYS-PAKELO-page-001

  • GLYSANTIN е најдобро продаваниот антифриз во Европа. Традицијата и квалитетот на GLYSANTIN го позиционира во книгата ‘’Најдобрите брендови на столетието’’, издадена од Германската институција за стандарди.
  • Инаку BASF e гигант со преку 110.000 вработени ширум планетата, а во производство на разладни течности е компанија број 1 во светски размери.
  • Самиот факт дека BASF го одбра токму Пакело за нивен партнер зборува за квалитетот, професионалноста и традицијата на Пакело.
  • Договорот се состои во: производство, промоција и дистрибуција на GLYSANTIN во Пакело пакување.