РЕФЕРЕНЦИ, ПРЕЗЕНТАЦИИ, ДОКУМЕНТИ!!!

КАТАЛОГ АВТОМОБИЛИ

slika od KATALOG AVTOMOBILI 05-15.1-page-001
Погледнете го најновиот каталог за патнички автомобили.

Масла за мотори, кочници, автоматски и мануелни менувачи, разладни течности, хидраулични и др.

ПАКЕЛО РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

CAT MERCHANDISING 2016.10-page-0
Каталог на рекламниот материјал на Пакело!!!!

КАТАЛОГ МОТОРИ НОВ

slika od KATALOG MOTORI 05-15
Погледнете го најновиот каталог за двотактни и четворотактни мотори.

Масла за мотор, менувач,   разладни течности, течност за кочници, течност за вилушка и суспензија.

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ГРАДЕЖНИ МАШИНИ

bobcat
Кратка презентација на компании кои го користат Пакело.

МАСЛА ЗА ПРЕХРАМБЕНА ИНДУСТРИЈА

FOODGRADE
Пакело производите за прехрамбена индустрија. Секој производ е регистриран и одобрен од светската организација за НСФ ИНТЕРНАЦИОНАЛ чија примарна дејност е квалитетот и заштита на храната.

ПАКЕЛО ПРОФИЛ

Bozza 2 No.L Large
Кратка презентација на Пакело.

ЛАБОРАТОРИЈА

laboratorija
Пакело ја име една од најсовремените лаборатории во Европа.Секој производ мора да ги помине сите тестови за квалитет.